Juméres moisturising lift-off treatment

De salonbehandeling met het Jumeres Hydraforce lift off masker is ontwikkeld om de huid te voeden, intensief te hydrateren en soepel te houden. Het masker bevat Vitamine E en provitamine A die ervoor zorgen dat de huid beschermd wordt tegen vrije radicalen. Vitamine E herstelt de vochtbalans in de huid en heeft een anti-ageing effect, vitamine A beschermt de huid van schadelijke UV straling en zorgt ervoor dat cellen sneller herstellen. Dit masker geeft de huid een ware oppepper! Door de toevoeging van ampullen worden er nog meer actieve werkstoffen aan de huid gegeven, waardoor de versteviging van de huid wordt gestimuleerd. Na de behandeling is het effect dan ook direct zichtbaar: fijne lijntjes en de huid ziet er frisser en jonger uit.

De behandeling in stappen

  • De behandeling begint met een welkomstmassage, een ontspannen start van een relaxte behandeling.
  • Bij de dieptereiniging van de huid worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid ontvankelijk gemaakt voor het opnemen van alle werkstoffen.
  • Op gezicht en hals wordt een vitamin repair complex ampul met zeer voedende bestanddelen aangebracht.
  • Het Faroche Homme Hydraforce Lift-off masker wordt als een pasta aangebracht en neemt langzaam een vaste, maar toch flexibele vorm aan.
  • Tenslotte wordt een lifting gelee royal ampul en de Faroche Homme Hydraforce 24-uurs moisturizer aangebracht en wordt de behandeling afgesloten met een lichte gezichtsmassage.

Duur: 90 min
Prijs: € 64,00