Geschiedenis

De geschiedenis van schoonheidssalon l’Avantage gaat meer dan 25 jaar terug. In 1991 zijn we begonnen in de wijk Zwanenkamp te Maarssen. In eerste instantie in een slaapkamer. Na enige tijd verhuisd naar de verbouwde zolder, die echter in de zomer al gauw te warm werd. We zijn intussen 3 verhuizingen verder en de salon is nu gevestigd aan Fazantenkamp 139 te Maarssenbroek in een gezellige ruimte op de begane grond. In deze ruimte staan ons alle middelen ter beschikking om uw huid die aandacht en verzorging te geven die het verdient. We werken met de produkten van Lanèche, Henriëtte Faroche en hannah. Vanaf 1 oktober 2017 is er een tweede ruimte bijgekomen op de eerste verdieping, waar Jessie pedicure, gezichtsbehandelingen en massages uitvoert.

Samen op 1 locatie

Wij zijn Annette en Jessie Hoek (moeder en dochter) en beiden gediplomeerd schoonheidsspecialiste en manicure. Onze droom was al heel lang om samen te gaan werken zodra Jessie ook haar opleiding had afgerond. Jessie heeft haar diploma MBO-4 Allround schoonheidsspecialiste in juli 2015 afgerond met specialisaties als acne, bindweefselmassage en shiatsu en heeft sinds 2016 ook het Pedicure-diploma op zak en in juni 2017 komt daar ook nog Medisch Pedicure bij. Annette heeft na jaren als secretaresse te hebben gewerkt nu ook al meer dan 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Zij heeft daarnaast diverse cursussen gevolgd en is ook officieel hannah huidcoach en gespecialiseerd in bindweefselmassage.

Hannah huidcoach

Als gecertificeerde hannah huidcoach doe ik meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Alles valt of staat immers met het op de juiste wijze coachen én begeleiden. Je zult je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van de behandelingen en hannah produkten te kunnen profiteren. Als hannah huidcoach ben ik in staat om je hierin te begeleiden door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

 

Pedicure

Sinds 2016 is Jessie naast allround schoonheidsspecialiste ook pedicure en in 2017 voltooide zij ook de opleiding medisch pedicure, zodat u ook in veilige handen bent als u b.v. diabetes of reuma heeft. U kunt dan evt. een vergoeding krijgen via uw zorgverzekeraar (informeer hiernaar bij uw eigen zorgverzekering). Natuurlijk is l’Avantage ook aangesloten bij ProVoet. U kunt bij Jessie terecht op locatie Fazantenkamp 139. U kunt online een afspraak inplannen (klik hiervoor op ‘behandelingen’ op de homepage of via facebook op de knop ‘nu boeken’) maar u kunt ook bellen met 06-46 41 51 54 of een e-mail sturen naar info@lavantage.nl

ANBOS

l’Avantage is lid van ANBOS, dat staat voor Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsinstituten. Zij behartigt de belangen van alle bij de ANBOS aangesloten schoonheidsinstituten en van de consument. Een schoonheidsinstituut dat lid is van de ANBOS staat voor een goede kwaliteit, want om lid te worden van de ANBOS moet een instituut aan bepaalde voorwaarden voldoen.