Door de hoge concentratie Vitamine C reduceert dit masker fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. Tevens heeft ze een stimulerende en toniserende werking. Naast de hydraterende werking, bestrijdt dit masker de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de ampullen hydrateert en vitaliseert het de huid. Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.

De behandeling in stappen:

De behandeling begint met een welkomstmassage, een ontspannen start van een relaxte behandeling.
Bij de dieptereiniging van de huid worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid ontvankelijk gemaakt voor het opnemen van alle werkstoffen.
Op gezicht en hals wordt een vitamin repair complex ampul met zeer voedende bestanddelen aangebracht.
Het Spa Vitamin C Lift-off masker wordt als een pasta aangebracht en neemt langzaam een vaste, maar toch flexibele vorm aan.
Tenslotte wordt een Multi Hydrovital ampul aangebracht en wordt de behandeling afgesloten met een lichte gezichtsmassage.

Het resultaat:

De huid is verstevigd fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar.

De behandeling bestaat uit:

Reiniging, Peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, epileren, serum/ampul, spa algae lifting masker, nogmaals ampul, uitgebreide massage van gelaat, hals, décolleté, oren/hoofdhuid, crème aangepast aan het huidtype.

Duur: 90 min
Prijs: €75,00