Ontdek de producten van Lanèche

Een betere huid, ook van binnenuit
De filosofie achter de Lanèche producten is gebaseerd op zowel het voeden van de huid als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Door het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen zoals pro-vitamines, vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen kan de huid dit in gang zetten.
De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur terwijl het verouderingsproces wordt vertraagd met als resultaat een gezonde huid, ook van binnenuit.

Behandelingen

Lanèche biedt een diversiteit aan hoogwaardige behandelingen voor verschillende huidtypes om de conditie van de huid naar een hoger niveau te tillen. Aan de hand van het Beauty Innovation Treatment Program wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld om uw huid in topconditie te brengen. Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden.

Behandelplan

Onze schoonheidsspecialistes zijn volledig op de hoogte van de werking van de Lanèche producten en behandelingen door speciale scholing die zij daarvoor hebben gevolgd. Als Lanèche Beauty Expert zijn wij in staat om middels een huidanalyse vast te stellen welke behandeling in het Beauty Innovation Treatment Program het meest geschikt is voor uw huidtype.
Wanneer uw huid een bepaald niveau bereikt heeft, kan de Lanèche beauty expert variatie aanbrengen door nieuwe behandelingen uit te voeren binnen dat niveau. Of zij kiest voor behandelingen op een hoger niveau om preventief te werken.

Producten voor thuisgebruik

De professionele verzorgingsproducten van Lanèche die uw schoonheidsspecialiste tijdens de behandelingen gebruikt zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. De reinigingsproducten, dagcrèmes, nachtverzorging, maskers en serums voor thuisgebruik bevatten dezelfde intensieve werkstoffen als de producten in de salon. Dat betekent dat ook deze producten een tweeledige werking hebben. Ze voeden de huid rijkelijk terwijl ze tegelijkertijd de huid zelf aanzetten tot verbetering.
Voor een optimaal resultaat van de salonbehandelingen is het aanbevolen de Lanèche producten ook thuis te gebruiken. De producten zijn onderling nauwgezet op elkaar afgestemd, ze versterken elkaars werking. Een uitgebalanceerd samenspel.

Bekijk hier hun website